Beweging in kwetsbaarheid: naar een inclusieve samenleving

Sinds januari 2021 zijn ZonMw, de VNG en Impuls Werkplaats begonnen met een serie talkshows, podcasts en publicaties over het laten meedoen van (psychisch) kwetsbare personen in onze samenleving. Dit onder de naam: Beweging in kwetsbaarheid.

De afgelopen jaren is deze groep mensen maatschappelijk gezien nogal in het verdomhoekje geraakt. Denk aan meldingen van verward gedrag, dak- en thuisloosheid en schuldenproblematiek. Met elkaar staan we voor de uitdaging om te bouwen aan een meer inclusieve samenleving. Een samenleving waarin ook plek is voor mensen met een (psychische) kwetsbaarheid. Waarin passende zorg en ondersteuning aanwezig is

Op donderdag 25 maart 2021 gaat onze eigen Catelijne Akkermans deelnemen aan een van de tafelgesprekken in de derde talkshow van Beweging in kwetsbaarheid: Bestaanszekerheid – Dit is de basis. De talkshow duurt van 16:00 uur tot 17:30 uur. Andere gasten aan tafel zijn Jet Bussemaker (voorzitter van de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving) en Rina Beers (Vereniging Valente). De talkshow wordt geleid door Ruben Maes.

Als je de talkshow online wilt zien/horen, dan kun je je hier aanmelden: https://beweginginkwetsbaarheid.nl/#/. Hier is ook verdere informatie te vinden over het onderwerp.

Als je belangstelling hebt voor de overige podcasts uit de reeks, dan kun je die via deze link beluisteren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *