Professionals van Eropaf!

Catelijne Akkermans

Onderzoeker en publicist

Ik ben socioloog en zelfstandig sociaal-wetenschappelijk onderzoeker. Ik verricht en begeleid vooral onderzoek op het terrein van maatschappelijke opvang/maatschappelijke zorg, openbare (geestelijke) gezondheidszorg/WMO. 

Catelijne Akkermans, 06-14656797

LinkedIn       Bureau Akkermans


Marc Räkers

Bestuurder Eropaf!, organisator en publicist

Ik ben organisator en verbinder. Misschien ook wel ondernemer, maar ik vind het moeilijk dat van mezelf te zeggen. Graag start ik nieuwe ontwikkelingen op waarin diegenen waar het omgaat zelf aan de macht komen. Denk aan: de COEVA opleiding voor ervaringsdeskundigen in intergenerationele armoede en Je Eigen Stek, waar daklozen hun eigen woonvoorziening runnen. Mede auteur van boeken als Bemoeien werkt, Eropaf! en Eropaf! 2.0.

Marc Räkers, 06-14267795 LinkedIn  


Marco Ploeger

Ik ben Marco Ploeger. Ik verzorg de inhoud van de website. Ik schrijf ieder kwartaal de nieuwsbrieven en ik doe diverse administratieve klusjes voor de organisatie.


Rob Lange

In mijn werkzame leven was ik DGA van APG (After Press Groep), een grafisch bedrijf wat zich bezig houdt met het vervaardigen van brochures, gepersonaliseerd printen en verzenden. In de goede tijd werkten er 50 mensen. Ik was verantwoordelijk voor de administraties en klanten.

Nadat ik daar gestopt ben heb ik bij de Regenboog, bij Vonk, maatjes gehad die in financiële problemen zaten. Daarna heb ik als vrijwilliger gewerkt bij Grip op je Geld. Vlak voor de eerste lockdown ben ik aan de slag gegaan bij Eropaf waar ik de administratie en boekhouding zo goed mogelijk probeer af te handelen.


BEWINDVOERDERS:

Darifa El Mahdioui

Mijn naam is Darifa El Mahdioui. Voor mij is de functie van bewindvoerder een logische keuze geweest omdat ik vanuit mijn achtergrond als schuldhulpverlener en sociaal raadsvrouw mij altijd al ingezet heb voor een brede doelgroep met problematiek op verschillende leefgebieden.

Meer weten? Lees verder


Erna de Goede

Ik bied beschermingsbewind aan in Utrecht en omgeving. Ik ondersteun u als u bent vastgelopen of als dit dreigt. Ik breng overzicht in uw financiële situatie en help u weer controle over uw financiën te krijgen. Betrouwbaarheid, het opkomen voor uw belangen en aandacht voor uw persoonlijke situatie staan centraal in mijn dienstverlening.

Meer weten? Lees verder


Wendy Hoost

Mijn naam is Wendy Hoost, moeder van 2 kinderen en woonachtig in Amsterdam. Ik ben een maatschappelijk betrokken beschermingsbewindvoerder.

Meer weten? Lees verder


Anton Kwakkenbos

Ik ben Anton Kwakkenbos, fijn getrouwd en heb drie kinderen.

Na omzwervingen in de zorg, horeca en als eigen ondernemer ben ik gestart als vrijwilliger van mensen met financiële problemen. Dat ging eigenlijk best goed. Ik ben familiair bewindvoerder geworden van twee kennissen.

Meer weten? Lees verder


Hanna Nuesink

Mijn naam is Hanna Nuesink. Bijna 25 jaar ben ik werkzaam in de gehandicaptenzorg.  Op dit moment ben ik nog werkzaam als maatschappelijk werker bij een grote zorginstelling voor mensen met een lichamelijke, verstandelijke en/ of meervoudige beperking.

Omdat ik graag iets anders wilde en rekenen mij altijd goed af ging, ga ik graag aan het werk als beschermingsbewindvoerder. Beschermingsbewindvoering combineert namelijk het rekenen en de omgang met mensen.

Meer weten? Lees verder


Lisette Smink

Na een paar jaar ervaring te hebben opgedaan bij bewindvoerderskantoren, werd ik uitgenodigd om me aan te sluiten bij Stichting Eropaf! Bewindvoering. 

De Eropaf!-gedachte spreekt mij erg aan omdat de bewindvoerders vanuit een sociaal-maatschappelijke visie werken, wij gaan voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Door een beperkt aantal cliënten aan te nemen, heb ik de ruimte om regelmatig persoonlijk contact te hebben met mijn cliënten en hulpverleners. 

Meer weten? Lees verder


Elles Visser

Als beschermingsbewindvoerder ondersteun ik mensen om weer meer grip te krijgen op hun financiële situatie. Daarbij zorg ik eerst dat er een stabiele situatie ontstaat. Van daaruit kijken we gezamenlijk welke mogelijkheden iemand heeft om zelf weer meer het stuur in handen te krijgen. Ik richt mij op mensen met schulden. Maar ook op mensen die door een geestelijke of lichamelijke beperking niet goed voor hun financiën zorgen en willen onderzoeken wat ze nog wél zelf kunnen doen.

Meer weten? Lees verder


Erik Wals

De afgelopen 18 jaar heb ik verschillende functies op financieel gebied vervuld. Daarbij is het accent van de commercie verschoven naar maatschappelijke betrokkenheid. Bij Eropaf! Ondersteuning help ik mensen op betrokken, betrouwbare en enthousiaste wijze, waarbij ik aandacht heb voor zowel de zakelijke als de menselijke kant van hun situatie.

Meer weten? Lees verder