Moedige Dialoog streeft naar verbinding

Eropaf!-bestuurslid Christophe Geuskens heeft zich verbonden met Moedige Dialoog. Hij maakt deel uit van het kernteam van dit initiatief.

Voor wie het nog niet kent: Moedige Dialoog is een samenwerkingsverband van Sociaal Werk Nederland met: de Rabobank, de NVB (Nederlandse Vereniging van Banken), FIKks, Geldfit, SchuldenlabNL, lidorganisaties en diverse andere lokale en regionale partijen. Doel van de samenwerking is het versterken van de financiële redzaamheid van mensen door het vormen van netwerken.

Lees verder

Moedige Dialoog wil zoveel mogelijk lokale organisaties laten samenwerken. Het streven is om landelijk 90 netwerken te vormen, zodat deze zich gezamenlijk kunnen inzetten voor de financiële en sociale redzaamheid van mensen in heel Nederland.

Elk lokaal netwerk stelt een ambitieplan op, gericht op doelgroepen als: werkende armen, jongeren en werkgevers. Op basis van de ontwikkelde visie wordt een programma opgesteld, onder leiding van een kwartiermaker.

Belangrijke deelnemers aan de programma’s van Moedige Dialoog zijn ervaringsdeskundigen; mensen die zelf schulden hebben gehad en in armoede leven of hebben geleefd. Vanuit het bedrijfsleven zetten zich daarnaast vele vrijwilligers in om het initiatief tot een succes te maken.

Link: https://www.moedigedialoog.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *