Darifa El Mahdioui

Mijn naam is Darifa El Mahdioui. Voor mij is de functie van bewindvoerder een logische keuze geweest omdat ik vanuit mijn achtergrond als schuldhulpverlener en sociaal raadsvrouw mij altijd al ingezet heb voor een brede doelgroep met problematiek op verschillende leefgebieden.

Mijn doel is om ervoor te zorgen dat mensen weer grip krijgen op hun leven, zowel op financieel als op maatschappelijk gebied. Door mijn achtergrond heb ik een brede kennis van wet- en regelgeving en ben ik in staat om eventuele achterliggende problematiek te achterhalen, zodat we gezamenlijk een aanpak kunnen bedenken voor een mogelijke oplossing.

Samen kunnen we ervoor zorgen dat u weer regie krijgt in uw leven. Of het nu om schulden gaat of omdat er sprake is van een psychische en lichamelijke beperking, ik kan u goed van dienst zijn. Samen staan wij sterk!

Darifa El Mahdioui
Mahdioui Beschermingsbewind
t.h.o.d.n.
Eropaf! Ondersteuning Amsterdam

Chris Lebeaustraat 4 I 1062 DC Amsterdam
Postbus 9456 I 1006 AL Amsterdam
E: mahdioui.bewind@eropaf.nl

T: 06 24276329
www.eropafondersteuning.nl

KvK 697734712
BTW NL 130956041 B01