Lisette Smink

Na een paar jaar ervaring te hebben opgedaan bij bewindvoerderskantoren, werd ik uitgenodigd om me aan te sluiten bij Stichting Eropaf! Bewindvoering. 

De Eropaf!-gedachte spreekt mij erg aan omdat de bewindvoerders vanuit een sociaal-maatschappelijke visie werken, wij gaan voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Door een beperkt aantal cliënten aan te nemen, heb ik de ruimte om regelmatig persoonlijk contact te hebben met mijn cliënten en hulpverleners. 

Tijdens mijn werk werd het mij duidelijk dat een betrokken bewindvoerder van levensbelang is. Zeker voor kwetsbare mensen die geen familie of sociaal netwerk om zich heen hebben, is een bewindvoerder het enige aanspreekpunt. Ieder mens kan in een situatie terecht komen waar je zelf niet meer uitkomt, om hulp vragen is een van de moeilijkste vragen die er is.

Samen komen we eruit, voor ieder probleem is altijd een oplossing

Ik heb een hbo-diploma Sociaal Juridische Dienstverlening. Mijn motivatie voor juist deze opleiding is dat ik erg slecht tegen onrecht kan. De opleiding heeft mij geleerd om mensen met mijn (juridische) kennis te helpen. De maatschappij wordt steeds ingewikkelder, er is veel minder persoonlijk contact want alles gaat via een systeem. Hierdoor komen steeds meer mensen in de sociale en financiële problemen.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek op een locatie die voor u prettig is:

Lisette Smink, 06-55388774 mail: smink.bewind@eropaf.nl