Erik Wals

De afgelopen 18 jaar heb ik verschillende functies op financieel gebied vervuld. Daarbij is het accent van de commercie verschoven naar maatschappelijke betrokkenheid. Bij Eropaf! Ondersteuning help ik mensen op betrokken, betrouwbare en enthousiaste wijze, waarbij ik aandacht heb voor zowel de zakelijke als de menselijke kant van hun situatie.

Door mijn jarenlange ervaring als schuldhulpverlener en budgetbeheerder ken ik de ins en outs van schuldenvraagstukken. Die komen echter nooit alleen. Als gediplomeerd coach psychosynthese kijk ik naar de gehele situatie van mijn cliënten. Alleen dan kunnen we met een oplossing komen die werkt op korte én lange termijn. Dat is in het belang van alle betrokkenen: degene die schulden heeft én de schuldeisers. Samen met de cliënt breng ik in kaart hoe zijn of haar financiële situatie eruit ziet. Dit overzicht biedt inzicht en van daaruit werken we aan een oplossing en een plan van aanpak.

Ik ben nieuwsgierig naar wat mensen beweegt. Van huis uit ben ik financieel en commercieel geschoold. Gaandeweg merkte ik dat ik er energie van krijg als ik mensen verder kan helpen. Zo heb ik een tijd les gegeven op een VMBO en werd ik schuldhulpverlener. Mijn coachopleiding helpt me om aan te sluiten bij de persoonlijke problematiek die vaak de oorzaak is van de financiële problemen. Ieder mens is anders. Daarom bied ik altijd maatwerk.

Na het behalen van mijn post hbo-opleiding Beschermingsbewindvoerder in 2013 ben ik sinds 2015 bewindvoerder. Ik richt mij op inwoners van de gemeenten Utrecht en Zeist. Dit heeft als groot voordeel dit ik goede relaties kan opbouwen met hulpverleners en ambtenaren.

Contact opnemen met Erik?

Erik Wals
Eropaf! Ondersteuning Bunnik
Postbus 146, 3980 CC Bunnik en
Chris Lebeaustraat 4 I 1062 DC Amsterdam

T (06) 10520426 E erik@eropaf.nl W www.eropafondersteuning.nl

Link: LinkedIn-profiel Erik Wals