Tiva Pam

Lid, filmmaakster en fotografe


Tot nu toe heb ik in samenwerking met Eropaf! foto’s verzorgd voor het boek ‘Handreiking Voorkomen Huisuitzettingen’ en heb ik samen met Hugo Meijer beeldverslagen van de Nationale Laboratoria gemaakt. Verder bestaat mijn werk uit het maken van korte 2D animaties en grafische ontwerpen.

Door mijn filmopleiding op de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht ben ik altijd geïnteresseerd om de zaken visueel vast te leggen. Dat is belangrijk omdat het mensen in beweging brengt. Sinds 2013 maak ik foto’s voor het vakblad Sozio SPH waarbij ik verschillende mensen en hun persoonlijke verhalen van dichtbij ervaar en in beeld breng. Door samen te werken met Eropaf! kom ik nog veel meer unieke verhalen tegen die gehoord verdienen te worden.

Het is fascinerend om te ervaren dat onze maatschappij gevuld is met interessante en inspirerende mensen. Film en foto zijn naar mijn idee krachtige media die mij de mogelijkheid geven om in weinig woorden veel te vertellen. In de samenwerking met Eropaf! krijg ik de kans om de verhalen van deze bijzondere mensen meerwaarde te geven via beeld en geluid.

Tiva Pam, 06-44151124               LinkedIn   
Volg ons:
© Stichting Eropaf! 2017