Met dank aan onze maatschappelijke aandeelhouders
Wat we doen, kunnen we niet alleen. Ons werk wordt mede mogelijk gemaakt door de steun van onze maatschappelijke aandeelhouders. U kunt zich aanmelden als aandeelhouder door een mail te sturen of door het aanmeldformulier in te vullen.

Wij hebben een aantal organisaties als maatschappelijk aandeelhouder en nodigen ook individuele professionals en anderen uit om aandeelhouder te worden. Daarom vragen wij u aandeelhouder te worden, als individu of organisatie. Daarmee draagt u bij aan de ontwikkeling en ontsluiting van kennis over financiële ondersteuning, schuldpreventie, het voorkomen van huisuitzettingen en de ontwikkeling van outreachend werken.

Als maatschappelijk aandeelhouder ontvangt u onder meer:
  •     Gratis toegang tot netwerkbijeenkomsten (maximaal drie keer per jaar)+
  •     Korting op door Eropaf! (mee-)georganiseerde congressen+
  •     Korting op door Eropaf! georganiseerde workshops.
Het maatschappelijk aandeelhouderschap kost:
  •     een individu: € 150,- voor één jaar of € 250,- voor twee jaar;
  •     grote organisaties: € 750 voor één of € 1.250,- voor twee jaar.
Om U aan te melden als aandeelhouder kunt u het aanmeldformulier invullen of een mail sturen. Als u op de website vermeld wilt worden, kunt u gelijk uw logo meesturen.

Wij stellen uw steun zeer op prijs. Wilt u meer informatie of heeft u een alternatief idee om inhoud te geven aan een maatschappelijk aandeelhouderschap aarzel niet om contact te zoeken met Eropaf!
Volg ons:
© Stichting Eropaf! 2017