Carolien de Jong
trekker van Stichting Eropaf!

Mijn competenties en vaardigheden zijn breed inzetbaar in de rol van initiator, coach, leider, bestuurder, aanjager, adviseur of procesbegeleider. Ik ben graag inhoudelijk bezig, waarbij het altijd gaat om de focus op het hogere doel en het proces van samen leren en ontwikkelen. Samen vooruit gaan. Het moeilijke eenvoudig maken en weer lol hebben in het werk dat is belangrijk.
Om optimaal te functioneren neem ik de ruimte om slagvaardig te werk te gaan. Vrijheid binnen afgesproken kaders. Mijn overzicht van de situatie zorgt ervoor dat ik tijdig complicaties kan inschatten en problemen voorkom.

Sinds de oprichting ben ik bestuurder geweest bij Stichting Eropaf! Sinds 2016 ben ik op verzoek van de leden aan de slag gegaan om de organisatie slagvaardiger te maken, zodat iedereen beter tot zijn recht kan komen. Dat doe ik met veel plezier.

Als pionier zet ik mij bij voorkeur ten volle in voor uitdagingen, die gericht zijn op verbetering en vooruitgang van maatschappelijke vraagstukken. Juist op het snijvlak van meerdere disciplines is veel meerwaarde te behalen.

 Carolien de Jong 06-42139162    LinkedIn   www.vestadvies.nl

Volg ons:
© Stichting Eropaf! 2017